Har min motion hjulpet?

Hej Aldrig Mere Herpes

Jeg begyndte sidste år at løbe, og har gjort det regelmæssigt siden.

Om foråret plejer jeg at få mange forkølelsessår, men jeg har ikke fået nogle endnu. Kan det have noget at gøre med min motion – eller er det “tilfældigt”?

Med venlig hilsen Frej

Svar fra brevkassen

Kære Frej

Tak for dit spørgsmål til brevkassen.

Motion er rigtigt nok vist sig at have en positiv virkning mod herpes virussen. Det kan dog ikke stå alene, og man anbefaler derfor, at man både tænker over sin kost, alkoholindtag, motion m.m. som en samlet symbiose. Du finder en masse artikler her på siden, der kan hjælpe med at forklare hvad der påvirker din herpes virus negativt.

Virussen er permanent, men du gør det rigtige for at reducere udbruddene.

De bedste hilsner

Teamet bag Aldrig Mere Herpes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.